Publicare anunturi Jurnalul National, ziar national, 177.775 exemplare/editie

Anunt de Mediu

Anunturi online va garanteaza vizibilitate crescuta in fata unui numar mare de vizitatori zilnici.
Publica acum   un anunt pe 33 situri!

Anunt public ANPM- Bucuresti

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 24 Jul 2021
S.C. TEHNOCOMPUTER S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str.Preciziei nr.3W, et.1, biroul-11, sect.6, inregistrata la ONRC sub nr.J40/2561/1995, CUI-7166842, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatile: Colectarea deseurilor nepericuloase- Cod CAEN-3811 si Comertul cu ridicata al deseurilor si resturilor- CAEN-4677, desfasurata in str.Preciziei nr.11, sect.6, Bucuresti. Informatii se pot solicita la sediul A.P.M.Bucuresti din sect.6, Aleea Lacul Morii nr.1, (Barajul Lacul Morii-in spatele benzinariei LUKOIL), intre orele 9-12, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M.Bucuresti, in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Anunt public privind depunerea

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 23 Jul 2021
SC OMV PETROM SA titular al proiectului "Lucrari de abandonare aferente sondei-1117.Satchinez" propus a fi amplasat in loc.Satchinez, CF.nr.402670 Satchinez, jud.Timis, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M.Timis de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, evaluarii adecvate si evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: "Lucrari de abandonare aferente sondei-1117 Satchinez", propus a fi amplasat in localitatea Satchinez, CF.nr.402670 Satchinez, jud.Timis. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M.Timis din localitatea Timisoara, B-dul.Liviu Rebreanu nr.18-18A, jud.Timis, in zilele de luni-joi, intre orele 8.00-16.30, vineri intre orele 8.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmtm.anpm.ro- Sectiunea Acorduri de mediu. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt public. Grigorescu Nicolae Victorin Mihai,

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 23 Jul 2021
Grigorescu Nicolae Victorin Mihai, Morosanu Constantin Eugen, Antal Cristina si Guiman Robert George, in calitate de titularii planului "Amenajamentul fondului forestier proprietate privata - UP I Oboare-Deleanu", extravilanul UAT Moroeni, judetul Dambovita, anunta autoritatile consultate si publicul interesat luarea Deciziei nr. 3 din 21.07.2021 de emitere a avizului de mediu necesar adoptarii planului. Informatiile despre plan pot fi consultate la adresa www.apmdb.anpm.ro si la sediul APM Dambovita din municipiul Targoviste, Calea Ialomitei, nr. 1, intervalul orar 9-14 al fiecarei zi lucratoare.

Anunt de mediu procedura de autorizare

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 23 Jul 2021
OMV PETROM SA, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Lucrari de abandonare aferente sondei-927.Satchinez", propus a fi amplasat in extravilanul localitatii Satchinez, CF.nr.402558, jud.Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, Municipiul Timisoara, B-dul.Liviu Rebreanu, nr.18-18A, jud.Timis si la sediul din Timisoara, str.Coriolan Brediceanu, nr.10C, jud.Timis, in zilele de luni-joi intre orele 8:00-16:30, vineri intre orele 8:00-14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M.Timis

ANUNT PUBLIC. Societatea FBR Automotive & Design,

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 23 Jul 2021
Societatea FBR Automotive & Design, cu sediul in localitatea Baleni-Sarbi, judet Dambovita, Str. Preot Popescu Vasile nr 2, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru obiectivul "Punct de lucru FBR Automotive & Design pe amplasamentul str. Buiacului nr 1E, localitatea Mogosoaia, jud. Ilfov. Activitatea consta mecanica generala, vopsitorie si tinichigerie, spalatorie auto, vulcanizare, piese auto. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al activitatii pot fi consultate la sediul APM Ilfov, str. Lacul Morii nr 1, sector 6, Bucuresti, Tel/Fax: 430.15.23, 430.14.02, 0746248440 in zilele de luni-joi, orele 9-13, vineri 9:12. Observatiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Ilfov.

SC RETROFIT ECHIPARI SI MENTENANTA SRL

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 22 Jul 2021
ANUNT PUBLIC. BACAU. SC RETROFIT ECHIPARI SI MENTENANTA SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitatile de Fabricarea de constructii metalice si metalice parti componente ale structurilor - 2511, Operatiuni de mecanica generala - 2562 , Instalarea masinilor si echipamentelor industriale - 3320, Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei - 6209, Cercetare-dezvoltare in alte stiinte naturale si inginerie - 7219 care se desfasoara in Municipiul Bacau, Calea Republicii, Nr. 199, Judet Bacau. Observatiile publicului se primesc zilnic, in scris la sediul APM Bacau, Municipiul Bacau, str. Oituz nr. 23 in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Anunt public privind decizia etapei de incadrare (Gheorghe Bogdan)

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 22 Jul 2021
Anunt public privind decizia etapei de incadrare (Gheorghe Bogdan) Gheorghe Bogdan Constantin, titular al proiectului "Construire service auto, cu regim de inaltime P inalt", anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare NU SE SUPUNE EVALUARII DE IMPACT ASUPRA MEDIULUI/EVALUARII ADECVATE/EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA CORPURILOR DE APA de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Construire service auto, cu regim de inaltime P inalt", propus a fi amplasat in jud.Ilfov, com. 1Decembrie, str.Giurgiului, 25- 27. Proiectul acordului de mediu si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov: Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in zilele de Luni - Joi, intre orele 9.00- 12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet: apmif.anpm.ro. Observatiile/ contestatiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Ilfov - Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

ANUNT PUBLIC privind depunerea solicitarii de emitere a autorizatiei de mediu.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 22 Jul 2021
ANUNT PUBLIC privind depunerea solicitarii de emitere a autorizatiei de mediu. SC Elite Tour SRL din Gura Humorului anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitatea Hoteluri si alte activitati de cazare-Hotel Bellev amplasata in localitatea Gura Humorului str. Gheorghe Lazar nr. 12. Observatiile si contestatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava, str. Bistritei nr. 1A, fax: 0230514059

Anunt ANPM ILFOV

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 21 Jul 2021
DIGITECH S.R.L., avand sediul in Bucuresti, sector 5, B-dul Tudor Vladimirescu nr.25, titular al planului/programului "Construire piscina, foisor, ponton, pavilion, casa barcii si consolidare mal " se va realiza in Izvorani, comuna Ciolpani, jud. Ilfov, identificat cu nr. cadastral 112, anunta publicul interest asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul/programul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului/programului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov cu sediul Aleea Lacul Morii, nr 1, Bucuresti. Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul APMI lfov, in termen de 18 zile lucratoare de la data publicarii anuntului.

ANUNT PUBLIC. Baie Salome Andreea si sotul Baie Anton Dumitru

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 21 Jul 2021
ANUNT PUBLIC. Baie Salome Andreea si sotul Baie Anton Dumitru domiciliati in Caransebes, str. Ale. Trandafirilor, bl.1, sc.A, ap.10, titulari al planului urbanistic zonal PUZ - "Construire locuinte colective in regim P+1+M si imprejmuire teren", localitatea Caransebes, str. Laurentiu Iancu, FN (nr.cad.40077), anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul mentionat si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin, strada Petru Maior, nr. 73, Municipiul Resita, judetul Caras-Severin, de luni pana joi intre orele 09 - 16.30, vineri intre orele 08 - 14.00. Observatii/ comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul APM Caras- Severin, in termen de 15 zile de la data publicarii anuntului.

ANUNT PUBLIC. ORANGE ROMANIA SA

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 21 Jul 2021
ANUNT PUBLIC. ORANGE ROMANIA SA, cu sediul in municipiul Bucuresti, Sectorul 1, B-dul Lascar Catargiu, Nr. 47-53, titluar al proiectului "Amplasare fibra optica in comuna Santana de Mures" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Mures: fara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "Amplasare fibra optica in comuna Santana de Mures" propus a fi amplasat in comuna Santana de Mures, localitatea Bardesti, Santana de Mures, Curteni, Chinari, judetul Mures. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate pe urmatoarea adresa de internet: http://.apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare de termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Mures.

TULCEA. ANUNT PUBLIC din data de 20.07.2021. In conformitate cu prevederile Legii nr. 265/2006

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 20 Jul 2021
TULCEA. ANUNT PUBLIC din data de 20.07.2021. In conformitate cu prevederile Legii nr. 265/2006 pentru aprobarea OUG nr.195/ 2005 privind protectia mediului si a Legii nr. 544/2001 privind accesul la informatie SOCIETATEA/ TITULAR: S.C. BRIGELY S.R.L. SEDIU: STR. LAGUNA VERDE NR. 27, SAT BALTENII DE SUS, JUD. TULCEA TELEFON / FAX 0740/25.60.41 ACTIVITATEA :TURISM; AMPLASARE OBIECTIV : STR. LAGUNA VERDE NR. 27, SAT BALTENII DE SUS, JUD. TULCEA. SCOPUL ACTIVITATII :TURISM, AGREMENT SI ALTE SERVICII CONEXE PREZENTAREA ACTIVITATII:- COD CAEN 5510 - HOTELURI SI ALTE FACILITATI DE CAZARE SIMILARE cazare in 16 spatii de cazare cu un numar total de 34 de locuri - COD CAEN 5610 - RESTAURANTE restaurant cu bar cu un total de 108 locuri din care 58 locuri in restaurant si 50 locuri pe terasa exterioara. INFORMATII cu privire la masurile de protectie a factorilor de mediu si despre eventualul impact asupra factorilor de mediu : -Statie de epurare pentru ape uzate menajere - contracte pentru preluarea deseurilor menajere si ambalaje - pubele pentru colectare deseuri - centrala pe combustibil solid - lemn - cos de evacuare - balon de gaz ANUNTA publicul interesat asupra depunerii solicitarii si documentatiei tehnice in vederea obtinerii autorizatiei de mediu. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului generat de proiectul propus si observatiile publicului se primesc la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Tulcea, str.14 Noiembrie, nr.5 , telefon 0240510620, fax 0240510621 , de luni pana vineri orele 08.00- 16.00

ANEXA Nr. 5.J la procedura Anunt public privind decizia etapei de incadrare.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 20 Jul 2021
ANEXA Nr. 5.J la procedura Anunt public privind decizia etapei de incadrare. SC TOP INGREDIENTE SRL, titular al proiectului Construire hale de productie, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Giurgiu, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, de nesolicitare a evaluarii impactului asupra mediului, nesolicitare a evaluarii adecvate si nesolicitare a evaluarii impactului asupra corpurilor de apa pentru proiectul construire hale de productie, propus a fi amplasat in comuna Joita, satul Bacu, T66, P526/66- 526/67 -526/68, NC 35965, CF 35965, jud. Giurgiu. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Giurgiu din Sos. Bucuresti, BI 111, sc A+B, mun. Giurgiu, jud. Giurgiu, in zilele de luni - joi, intre orele 09,30 - 14,30, si vineri, intre orele 09.30 - 12.30, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmgr.anpm.ro/. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt public. ANEXA Nr. 5.J la procedura Anunt public privind decizia etapei de incadrare.

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 20 Jul 2021
ANEXA Nr. 5.J la procedura Anunt public privind decizia etapei de incadrare. SC STOIAN CONSTRUCTII SI INTERIOARE SRL, titular al proiectului Construire hale de productie, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Giurgiu, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, de nesolicitare a evaluarii impactului asupra mediului, nesolicitare a evaluarii adecvate si nesolicitare a evaluarii impactului asupra corpurilor de apa pentru proiectul Construire hale de productie, propus a fi amplasat in comuna Joita, satul Bacu, T66, P526/66-526/67 -526/68, NC 35964, CF 35964, jud.Giurgiu. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Giurgiu din sos. Sucuresti, Bl. 111,sc A+B, mun. Giurgiu, jud. Giurgiu, in zilele de luni - joi, lntre orele 09.30 - 14.30, si vineri, intre orele 09.30 -12.30, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmgr.anpm.ro/. Publicul interesat poate inainta cornentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2021
Anunt public privind decizia etapei de incadrare MARES DANIEL si MARES PETRUTA, titulari ai proiectului "Construire ansamblu de 5 (cinci) imobile P+ 3E- C1 locuinte colective cu spatiu comercial la parter, C2- C5 locuinte colective, amenajare teren, realizare acces cu bariere auto, organizare de santier, imprejmuire si utilitati" anunta publicul interesat asupra deciziei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului, pentru proiectul "CONSTRUIRE ANSAMBLU DE 5 (cinci) IMOBILE P+ 3E- C1 LOCUINTE COLECTIVE CU SPATIU COMERCIAL LA PARTER, C2- C5 LOCUINTE COLECTIVE, AMENAJARE TEREN, REALIZARE ACCES CU BARIERE AUTO, ORGANIZARE DE SANTIER, IMPREJMUIRE SI UTILITATI" , propus a fi amplasat in Str. Leordeni Nr. 161Ibis, NC 108437, Oras Popesti- Leordeni, Jud. Ilfov. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului din Bucuresti, Aleea Lacul Morii, nr. 1, Sector 6, in zilele de luni-vineri, intre orele 9:00- 13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmif.anpm.ro/. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

INFORMARE. Aceasta informare a fost efectuata de: SC ELI 7 INDUSTRIAL PARK SRL

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2021
INFORMARE. Aceasta informare a fost efectuata de: SC ELI 7 INDUSTRIAL PARK SRL - cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Soseaua Bucuresti- Ploiestinr..19- 21, biroul nr. M21, Etaj 6, ce intentioneaza sa solicite de la A.B.A. BUZAU- IALOMITA, SGA BRAILA, Avizd de Gospodarire a Apelor pentru realizarea lucrarilor de : "Construire ansamblu de hale depozitare si spatii administrative- modul M1 si M2, casa poarta, put forat, amenajare incinta, imprejmuire si organizare de santier", propus a fi amplasat in JUD. Braila, Municipiul Braila, T45, P323/1 perimetrul II, subparcela 1/1, LOT 2, LOT 3, LOT IV,NR. CAD 85217. aceasta investitie este noua. ca rezultat al procesului vor rezulta permanent ape uzate menajere, care vor fi evacuate in bazine vidanjabile si ape pluviale posibil impurificate ce vor fi trecute printr-un separator de hidrocarburi,dupa care impreuna cu apele pluviale conventional curate vor fi directionate catre un bazin de retentie, de unde vor fi folosite pentru intretinerea spatiilor verzi. aceasta solicitare este conforma cu prevederile legii apelor nr. 107/1996 cu modificarile si completarile ulterioare. persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata. persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii, recomndari se pot adresa solicitantului: ALEXANDRU CRETU, telefon 0728.330.875, dupa data de 20.07.2021.

Informare Aceasta Informare Fost Efectuata

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 19 Jul 2021
INFORMARE

ACEASTA INFORMARE A FOST EFECTUATA DE: SC ELI 7 INDUSTRIAL PARK SRL - CU SEDIUL ÎN BUCURESTI, SECTOR 1, SOSEAUA BUCURESTI-PLOIESTI NR.19-21, BIROUL NR. M21, ETAJ 6, CE INTENTIONEAZA SA SOLICITE DE LA A.B.A. BUZAU-IALOMITA, SGA BRAILA, AVIZ DE GOSPODARIREA APELOR PENTRU REALIZAREA LUCRĂRILOR DE : “CONSTRUIRE ANSAMBLU DE HALE DEPOZITARE SI SPATII ADMINISTRATIVE- MODUL M1 SI M2, CASA POARTA, PUT FORAT, AMENAJARE INCINTA, IMPREJMUIRE SI ORGANIZARE DE SANTIER”, PROPUS A FI AMPLASAT ÎN JUD. BRAILA, MUNICIPIUL BRAILA, T45, P323/1 PERIMETRUL II, SUBPARCELA 1/1, LOT 2, LOT 3, LOT IV,NR. CAD 85217.

ACEASTA INVESTITIE ESTE NOUA.
CA REZULTAT AL PROCESULUI VOR REZULTA PERMANENT APE UZATE MENAJERE, CARE VOR FI EVACUATE IN BAZINE VIDANJABILE SI APE PLUVIALE POSIBIL IMPURIFICATE CE VOR FI TRECUTE PRINTR-UN SEPARATOR DE HIDROCARBURI,DUPA CARE IMPREUNA CU APELE PLUVIALE CONVENTIONAL CURATE VOR FI DIRECTIONATE CATRE UN BAZIN DE RETENTIE, DE UNDE VOR FI FOLOSITE PENTRU INTRETINEREA SPATIILOR VERZI.

ACEASTĂ SOLICITARE ESTE CONFORMA CU PREVEDERILE LEGII APELOR NR. 107/1996 CU MODIFICARILE ȘI COMPLETARILE ULTERIOARE.
PERSOANELE CARE DORESC SA OBTINA INFORMATII SUPLIMENTARE CU PRIVIRE LA SOLICITAREA AVIZULUI DE GOSPODARIRE A APELOR POT CONTACTA SOLICITANTUL DE AVIZ LA ADRESA MENTIONATA.
PERSOANELE CARE DORESC SĂ TRANSMITA OBSERVAȚII, SUGESTII, RECOMNDARI SE POT ADRESA SOLICITANTULUI: ALEXANDRU CRETU, TELEFON 0728 330 875, DUPA DATA DE 20.07.2021.

ANUNT PUBLIC PUZ

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 17 Jul 2021
SC VIVA RESIDENCE REAL ESTATE SA,TITULAR AL PROIECTULUI (CONSTRUCTIE 7 IMOBILE CU DESTINATIA DE LOCUINTE COLECTIVE)ANUNTA PUBLIOCUL INTERESAT ASUPRA LUARII DECIZIEI ETAPEI DE INCADRARE DE CATRE A.P.M.BUCURESTI - NU SE SUPUNE IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI SI NU SE SUPUNE EVALUARII ADECVATE,IN CADRUL PROCEDURILOR DE EVALUARE A IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI PROPUS A FI AMPLASAT IN STR.DRUMUL BINELUI ,NR. 25-31,SECT.4,BUCURESTI. 1. PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE SI MOTIVELE CARE O FUNDAMENTEAZA POT FI CONSULTATE LA SEDIUL A.P.M.BUCURESTI DIN ALEEA LACUL MORII NR.1, SECT.6, IN ZILELE DE LUNI PANA VINERI INTRE ORELE 9.00 - 12.00, PRECUM SI LA URMATOAREA ADRESA DE INTERNET WWW.APMBUC.ANPM.RO. PUBLICUL INTERESAT POATE INAINTA COMENTARII/OBSERVATII LA PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE IN TERMEN DE 5 ZILE DE LA DATA PUBLICARII PREZENTULUI ANUNT,PANA LA DATA DE 27.10.2017.

TULCEA. ANUNT PUBLIC. In conformitate cu prevederile OUG nr 195/2005

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Jul 2021
TULCEA. ANUNT PUBLIC. In conformitate cu prevederile OUG nr 195/2005 privind protectia mediului cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii nr 544/2001 privind accesul la informatie. SOCIETATEA/ TITULAR:SC UNIVET SRL. SEDIU: MACIN , STRADA ION HELIADE RADULESCU NR 48 JUDET TULCEA. TELEFON/ FAX 0757708607. ACTIVITATEA: FABRICAREA PRODUSELOR PENTRU HRANA ANIMALELOR DE COMPANIE COD CAEN 1572, AMPLASARE OBIECTIV: ORAS MACIN STRADA I DECEMBRIE NR 139 JUDET TULCEA. SCOPUL ATIVITATII: FABRICAREA PRODUSELOR PENTRU HRANA ANIMALELOR DE COMPANIE COD CAEN 1572. PREZENTAREA ACTIVITATII: In orasului intravilanul acin se desfasoara activitatea de fabicare a produselor pentru hrana animalelor conform codului CAEN 1572. Informatii cu privire la masurile de protectie a factorilor de mediu si despre eventulul impact asupra factorilor de mediu. Activitatea desfasurata nu are impact asupra factorilor de mediu apa, aer, pamant ANUNTA publicul interesat asupra depunerii solicitarii si documentatiei tehnice in vederea obtinerii autorizatieide mediu. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului generat de proiectul propus si observatiile publicului se primesc la sediul Agentiei pentru Protectia mediului Tulcea str 14 Noiembrie nr 5, telefon: 0240/510622, fax: 0240/510621 de luni pana vineri intre orele 10.00- 14.00

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu:

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 16 Jul 2021
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu: POLITAN PROD 97 SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Construire hala depozitare, imprejmuire si utilitati" propus a fi amplasat in comuna Joita, sat Bacu, T66, P 526/19, NC 36638 ,CF 36638, jud. Giurgiu. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Giurgiu, sos. Bucuresti, nr. 111, sc. A+B, in zilele de luni- joi intre orele 9,00- 14,00 si vineri intre orele 9,00- 12,00 si la domiciliul dlui POLITAN PROD 97 SRL, din com. Chiajna, str. Sergent Tudor Gheorghe, judetul Ilfov. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Giurgiu.

Anunturi Online

Anunturi in ziare nationale

Publicati Citatii in ziarul Adevarul

Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale

Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat

Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului

Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare

Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea


Anunturi Jurnalul National
Ghid de publicat anunturi in ziarul Jurnalul National

Cum public anunturi de mica publicitate in ziarul Jurnalul National?

Pasul 1 - Calculare pret anunturi Jurnalul National

Pentru a publica anunturi in ziarul Jurnalul National va rugam sa completati formularul de mai sus: introduceti textul anuntului, alegeti categoria, numarul de aparitii sau zilele de aparitie dorite si selectati ce extraoptiuni doriti.

Dupa ce apasati "Calculeaza" veti primi pretul pentru anuntul dumneavoastra pentru ziarul Jurnalul National. Daca doriti sa alegeti alta categorie sau alte extra-optiuni puteti reface calculul anuntului pentru ziarul Jurnalul National de oricate ori doriti.

Pasul 2 - Datele personale si FACTURA PROFORMA anunturi Jurnalul National

Cand considerati ca anuntul pentru ziarul Jurnalul National este corect si pretul va convine apasati "Publica" si completati un formular cu date personale pentru a primi factura proforma.

Pasul 3 - Inregistrare anunturi Jurnalul National pe site

Dupa completarea datelor personale anunturile pentru ziarul Jurnalul National vor fi stocate in baza noastra de date si un email cu detaliile anuntului, pretul si modalitatile de plata va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email.

Pasul 4 - Plata anunturi Jurnalul National si aparitia in ziarul Jurnalul National

Dupa plata anuntului pentru ziarul Jurnalul National acesta va aparea in ziarul Jurnalul National la datele selectate de dumneavoastra daca specificati zile de aparitie si platiti in timpul necesar sau incepand cu prima editie libera daca alegeti aparitii consecutive.

Cum aleg zilele in care sa apara anunturile pentru ziarul Jurnalul National?

Pentru a publica un anunt/anunturi in ziarul Jurnalul National aveti doua optiuni:

  1. Aparitii Consecutive - furnizati un numar de aparitii dorit si dupa plata anuntului/anunturilor pentru ziarul Jurnalul National acesta va aparea in ziarul Jurnalul National incepand cu prima editie libera pentru cate aparitii ati ales.
  2. Aparitii Selective - selectati precis zilele de aparitie ale anuntului pentru ziarul Jurnalul National incluzand ziua si luna. Pentru acest tip de aparitii plata trebuie facuta cu 2 zile inaintea primei zile de aparitie pentru a se putea confirma plata si trimite anuntul/anunturile la publicare in ziarul Jurnalul National in timp util.

    Daca plata nu este facuta in timp util publicarea zilelor sarite se va face consecutiv dupa datele alese sau la specificatiile clientului in alte editii libere ale ziarului Jurnalul National.

Cum confirm plata anunturi ziarul Jurnalul National?

Pentru a confirma plata anunturi ziarul Jurnalul National va rugam sa trimiteti o poza (copie) a confirmarii de plata la email: office@mediapress.ro sau WhatsApp: 0770.595.458, in cadrul careia sa mentionati si numarul anuntului pentru care s-a efectuat plata.

Cand imi apar anunturile in ziarul Jurnalul National?

Pentru aparitiile consecutive daca plata a fost confirmata astazi pana in ora 14 anunturile in ziarul Jurnalul National vor aparea in editia de maine sau prima editie libera a ziarului Jurnalul National. Daca se confirma plata astazi dupa ora 14 atunci anunturile in ziarul Jurnalul National va aparea in editia de peste 2 zile a ziarului Jurnalul National.

Anunturile pentru ziarul Jurnalul National vor aparea in zilele alese de client pentru aparitiile selective daca plata este confirmata in timp util pentru prima aparitie.

Cum platesc anunturile in ziarul Jurnalul National?

Plata anunturilor pentru ziarul Jurnalul National se poate face prin posta (mandat online si mandat postal), prin transfer bancar si prin trezorerie pentru societatile de stat. Toate detaliile privitoare la plata anunturilor pentru ziarul Jurnalul National le puteti gasi aici.

Clientii din Bucuresti si maxim 5km in jurul Bucurestiului a caror comanda depaseste 450 Lei pot plati in numerar direct prin intermediul unui curier ce se va deplasa gratuit in maxim 2 ore la adresa dumneavoastra.

Pot primi ziarul Jurnalul National cu anunturile mele?

Pentru a primi editia ziarului Jurnalul National in care vor aparea anunturile dumneavoastra va rugam sa bifati optiunea "Vreau sa primesc ziarul (le) in care public anuntul" din formularul de calcul al pretului anuntului pentru ziarul Jurnalul National.

Clientii care nu au ales optiunea si au nevoie de ziarul Jurnalul National sunt invitati sa sune la sediul nostru la numarul de telefon 0723.613.896.

Cum pot afla numarul anunturilor publicate in ziarul "Jurnalul National"?

Pentru a afla numarul anunturilor publicate in ziarul "Jurnalul National" va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0723.613.896 iar un reprezentant al societatii noastre va va ajuta.

Exemple anunturi la rubricile Adunari generale(AGOA, AGEA) in ziarul "Jurnalul National"?

Consiliul de administratie al .....................................................persoana juridica romana, sediul ................................................. J.../......./2010, CUI ............., in temeiul Legii ...../...... succesiv modificata si republicata si Statutului societatii, convoaca Adunarea Generala Extraordinara pentru data de ..........., ora ........, la ........................................... , pentru prima convocare, iar la data de ..................., ora ............ la aceeasi adresa pentru a doua convocare, in cazul in care cea dintai adunare nu s-ar putea desfasura din cauza neindeplinirii conditiilor legale, cu urmatoarea Ordine de Zi: 1. Aprobarea modificarii si completarii statutului societatii, astfel: Art...... alin....... se modifica astfel:

Desemnarea persoanelor imputernicite sa reprezinte societatea pentru inregistrarile si actualizarile la ORC, BVB si CNVM. La adunarile generale sunt indreptatiti sa participe toate persoanele care au calitatea de actionar si sunt inregistrate in Registrul actionarilor societatii tinut de ................................, la sfarsitul zilei de ..................... stabilita ca data de referinta. Accesul actionarilor inscrisi in registrul actionarilor societatii, pastrat la ............................... la data de referinta in locul in care se desfasoara adunarile generale ale actionarilor, este permis prin simpla proba a identitatii acestora, facuta, in cazul actionarilor persoane fizice, cu actul de identitate valid sau, in cazul actionarilor persoane juridice si fizice reprezentate, cu procura speciala emisa de societate data persoanei fizice care le reprezinta sau cu alte acte in forma autentificata din care sa rezulte ca sunt reprezentantii legali ai acestora. Procurile speciale vor fi depuse/expediate intr-un exemplar original la sediul societatii din ....................................................................., inainte de ................................ (data postei de expediere), sub sanctiunea pierderii exercitiului dreptului de vot prin reprezentant in adunarea generala. Procurile care nu contin cel putin informatiile cuprinse in formularul de procura speciala pus la dispozitie ............................................... sau care nu sunt transmise in termenul prevazut mai sus nu sunt opozabile societatii. Formularele de procura speciala se pot ridica intre orele ................... in zilele lucratoare, de la sediul societatii mai sus mentionat incepand cu data de ...................... Alte documente si informatii vizand probleme inscrise pe ordinea de zi a adunarii pot fi consultate sau procurate contra cost la sediul societatii de catre persoanele ce isi demonstreaza calitatea de actionar si identitatea, incepand cu data de ..............., intre orele .................... in zilele lucratoare. Data de inregistrare este propusa a fi ...................... Informatii suplimentare la ................................

Cum public anunturi in ziarul Jurnalul National pentru atribuire Fonduri Europene nerambursabile?

Definitie anunturi in ziarul Jurnalul National pentru atribuire Fonduri Europene nerambursabile: Prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN, respectiv Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 "Investeste in oameni!" intelegem Fondurile europene, acele instrumente financiare create de Uniunea Europena, pentru Romania si statele membre UE cu scopul de a dezvolta anumite domenii si a sprijini tarile membre la atingerea anumitor standarde de dezvoltare, atat economica, dar si sociala sau culturala.

Sunt doua modalitati de publicare a anunturilor in ziarul Jurnalul National pentru fonduri structurale:

1. MARE PUBLICITATE - CU SIGLELE Uniunii Europene
Pentru a publica un anunt ce face obiectul "definitiei" in ziarul Jurnalul National la MARE PUBLICITATE va rugam sa trimiteti un mail la office@mediapress.ro cu textul anuntului insotit de siglele ce trebuiesc inserate in macheta (modul) dvs. Grafica impusa de fondurile europene va fi realizata de societatea noastra GRATUIT. Deoarece este o procedura stricta va invitam sa ne contactati la nr. de telefon 0721.213.403 pentru lamuriri suplimentare.

2. MICA PUBLICITATE - FARA SIGLELE Uniunii Europene
Pentru a publica un anunt ce face obiectul "definitiei" in ziarul Jurnalul National la mica publicitate va rugam sa completati formularul de mai sus: introduceti textul anuntului, alegeti categoria, numarul de aparitii sau zilele de aparitie dorite si selectati ce extraoptiuni doriti.

Dupa ce apasati "Calculeaza" veti primi pretul pentru anuntul dumneavoastra in ziarul Jurnalul National. Daca doriti sa alegeti alta categorie sau alte extra-optiuni puteti reface calculul de oricate ori doriti.

Pasul 2 - Datele personale si FACTURA PROFORMA pentru anunturi Jurnalul National

Cand considerati ca anuntul pentru ziarul Jurnalul National este corect si pretul va convine apasati "Publica" si completati un formular cu date personale pentru a primi factura proforma.

Pasul 3 - Inregistrare anunturi Jurnalul National pe site

Dupa completarea datelor personale anuntul dumneavoastra pentru ziarul Jurnalul National va fi stocat in baza noastra de date si un email cu detaliile anuntului, pretul si modalitatile de plata va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email.

Pasul 4 - Plata anunturi Jurnalul National si aparitia in ziarul Jurnalul National

Dupa plata anuntului pentru ziarul Jurnalul National acesta va aparea in ziarul Jurnalul National la datele selectate de dumneavoastra daca specificati zile de aparitie si platiti in timpul necesar sau incepand cu prima editie libera daca alegeti aparitii consecutive.

Exemple anunturi Jurnalul National la rubrica DIVERSE

Anunturi Jurnalul National Diverse (pentru anunturi de mediu sau sentinte judecatoresti)

SC............................ SRL, cu sediul in Str. ..........., nr. ......., sector ......., Loc............, inregistrata la O.N.R.C. -O.R.C.T.B. cu CUI nr. ......., informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea: "........................." desfasurata in Str. .............., nr. ...., sector ......localitatea. Informatii se pot solicita la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului ................., din ........., Str............., intre orele ..... - ........, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M. .........., in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Anunturi Jurnalul National DIVERSE (sentinte judecatoresti)

JUDECATORIA .................... din Loc .................- Sectia .............., Sentinta ................nr........., Sedinta Publica (din data .............din dosar nr.............. Instanta constituita din: Presedinte: .................si Grefier: .............. Respinge/Admite actiunea formulata de reclamantul ................., cu domiciliul in Loc............., str. ....................., nr.........., sector ............, in contradictoriu cu paratul ...........................cu domiciliul in loc................, str. ....................., nr......, bl.........., sc........., et........., ap.........., sector ........... citat si prin publicitate, ca intemeiata / neintemeiata. Cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, astazi .............

Exemple anunturi Jurnalul National CITATII

Anunturi Jurnalul National Citatii

NUMITUL .................cu ultimul domiciliu cunoscut in ................, Str. ..............., nr. ......., bl. ........, sc. ...., et. ....., ap. ......., sect. ....... este citat (chemat) in data de .......... Ora......... la Judecatoria ...........cu sediul in ............., Str. .........., nr. .........., sect. ........, Completul ....... camera .......... in calitate de parat in dosarul nr. ................, pentru cauza.......... reclamanta fiind ..................

Exemple anunturi Jurnalul National OFERTE SERVICIU (Locuri de munca)

Anunturi Jurnalul National Oferte Serviciu (Locuri de munca)

SC Profesional Global Press SRL angajeaza DIRECTOR DEZVOLTARE. Cerinte obligatorii: 1. Absolvent/a a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy" , sau A.S.E. (Marketing) ori S.N.S.P.A (Facultatea de Comunicare si Relatii Publice) 2. Cunoasterea lb.engleze excelent scris/vorbit; 3. Persoana foarte corecta, sociabila, comunicativa si in acelasi timp exigenta, rezistenta la stress, disponibilitate program prelungit, disponibilitate deplasari in diferite orase din Romania, capabila de a lua masuri decisive dar obiective, carnet conducere categoria B minim 1 an. Avantajele candidatului: 1. Cunoasterea altor limbi straine de circulatie internationala cum ar fi franceza, germana, araba; Absolvent al masteratului sau doctoratului in cadrul facultatilor sus mentionate; Aspect fizic placut. Se ofera: masina serviciu, telefon mobil, notebook, pentru deplasari in alte orase se asigura cazarea si masa la categoria 3 stele, + o diurna zilnica de 30 Euro, salariu 1.200 Euro/ lunar. Aplicati CV-urile dvs obligatoriu atat in lb. romana cat si in lb. engleza insotite de o copie a diplomei de licenta pe adresa de e-mail: irina.scarlat@mediapress.ro. pana cel tarziu 12 decembrie 2021. Toti candidatii care indeplinesc conditiile mentionate vor primi un raspuns.

Exemple anunturi Jurnalul National PIERDERI

Anunturi Jurnalul National Pierderi (acte firme, persoane juridice)

SC ....................... SRL cu sediul in ................, Str. ................nr. .........., sector ....... cod identificare fiscala ..............numar registrul comertului ................declara pierdut certificat constatator emis in baza declaratiei tip pe proprie raspundere pentru autorizarea activitatii.

Anunturi Jurnalul National Pierderi (acte persoane particulare)

PIERDUT legitimatie student , carte identitate, pasaport pe numele ..............., eliberat de ............................ IL declar nul.

Exemple anunturi Jurnalul National LICITATII

Licitatii sau Achizitii publice (Institutii de stat)

Primaria Municipiului ............., cu sediul in ............., strada ................, nr. ........., cod fiscal nr. ............., tel. ..............., fax. ............., persoana de contact d-nul ................tel. ................, in calitate de ............, organizeaza: I. Licitatie publica deschisa in vederea vanzarii unor imobile. Obiectul vanzarii il reprezinta: 1. .................................la un pret de pornire al licitatiei de .......Euro , la care se adauga TVA. Pretul de achizitionare al caietului de sarcini este de ..... Taxa de participare la licitatie este de ................. Documentatiile de atribuire si caietele de sarcini privind organizarea si desfasurarea licitatiei se pot gasi la sediul Primariei ..............., Serviciul ............., camera .......... Nu vor participa la licitatie persoanele juridice sau persoanele fizice care: au debite fata de Primaria .................; sunt in litigii cu.............; Locul si data limita pentru primirea ofertelor: Sediul Primariei .............., registratura primariei, pana la data de .............., ora ........... Locul si data desfasurarii licitatiei publice deschise: Sediul Primariei ............, sala de sedinte, in data de ...............ora .......... Fiecare oferta trebuie depusa intr-un exemplar. Contestatiile aparute vor fi solutionate de catre ..................., cu sediul in ............., strada ........., nr. ..........., tel. .........., fax ............ Data transmiterii anuntului de licitatie este ............... La licitatie vor putea participa cu oferte doar investitorii care au prezentat documentele de participare, in forma si continutul specificate in caietul de sarcini si documentatia de atribuire. Ofertantii raman angajati prin termenii ofertelor lor pentru o perioada de .......de zile de la data depunerii ofertelor. Informatii suplimentare se pot obtine de luni pana vineri intre orele ..............la camera ............din sediul Primariei..................

La ce categorii pot publica anunturi in ziarul Jurnalul National?

Calculul anuntului de mica publicitate in ziarul Jurnalul National

Calculul pretului pe LOC!

Completezi textul anuntului, numarul de aparitii dorite si optiunile (chenar, bold etc.) si apoi poti face calculul pretului anuntului PE LOC! Calculul poate fi refacut pana se incadreaza in asteptarile tale.
Factura proforma pentru anunturile de mica publicitate in ziarul Jurnalul National

Factura proforma si fiscala

Dupa calcularea anuntului si completarea datelor personale sau ale firmei vi se va genera automat o factura proforma pe baza careia veti plati. Dupa achitarea anuntului veti primi prin curier factura fiscala.
Date de aparitie pentru anunturile de mica publicitate in ziarul Jurnalul National

Date de aparitie

Poti selecta aparitia anuntului in date consecutive incepand cu prima editie libera sau poti alege datele specifice in care anuntul sa fie publicat.
Modalitati de plata pentru anunturile de mica publicitate in ziarul Jurnalul National

Cum platesc?

Platesti prin posta, ordin de plata, in trezorerie (doar pentru societatile de stat). Pentru mai multe detalii apasati aici.
Pentru o navigare personalizata, folosim cookies.